Італійські черепашки фаршировані фаршем (Конкильони)

Італійські черепашки фаршировані фаршем (Конкильони) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт італійської кухні припаде до смаку багатьом любителям готувати.

Інгредієнти

Макаронні вироби з твердих сортів пшениці – 24 шт
М’ясний фарш – 300 гр
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Морква – 1 шт
Часник – 3 зубчики
Томатна паста – 2 ст ложки
Майонез – 2 ст ложки
Сметана – 2 ст ложки
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком
Сир твердий – 100 гр
Олія оливкова – 4 ст. ложки

Як приготувати Італійські черепашки фаршировані фаршем (Конкильони)

З цим блюдом доведеться повозитися, але зусилля будуть винагороджені з лишком. Блюдо досить калорійне, але в його складі багато корисних речовин, які забезпечує наявність в рецепті м’яса і корисних рослинних білків.

Покроковий рецепт



Я завжди використовую макаронні вироби з твердих сортів пшениці. Макаронні вироби відварити до напівготовності. Я керуюся інформації, зазначеної на упаковці. Обов’язково відкидаємо макарони (конкильони) на друшляк, для того щоб видалити воду. Цибулю шаткуємо, морква, за традицією, подрібнюємо на тертці.

Обсмажуємо овочі, потім додаємо фарш, спеції за смаком. Я додала трохи тертого часнику.

Соус готуємо з трьох рівних частин томату, майонезу та сметани, додаємо часник.

Ємність для запікання в духовці застеляємо фольгою і скроплюємо оливковою олією. Черепашки викладаємо в ємність і начиняємо приготовленої засмажкою з фаршу і овочів.

Змащуємо кожну мушлю соусом, закриваємо ємність фольгою і готуємо в духовці 30 хвилин.



За 5 хвилин до закінчення приготування додаємо тертий сир. Страви із запечених макаронів краще подавати гарячим, тоді ви зможете по-справжньому оцінити його смак.