Італійські черепашки фаршировані фаршем (Конкильони)

Італійські черепашки фаршировані фаршем (Конкильони) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



Я завжди використовую макаронні вироби з твердих сортів пшениці. Макаронні вироби відварити до напівготовності. Я керуюся інформації, зазначеної на упаковці. Обов’язково відкидаємо макарони (конкильони) на друшляк, для того щоб видалити воду. Цибулю шаткуємо, морква, за традицією, подрібнюємо на тертці.

Обсмажуємо овочі, потім додаємо фарш, спеції за смаком. Я додала трохи тертого часнику.

Соус готуємо з трьох рівних частин томату, майонезу та сметани, додаємо часник.

Ємність для запікання в духовці застеляємо фольгою і скроплюємо оливковою олією. Черепашки викладаємо в ємність і начиняємо приготовленої засмажкою з фаршу і овочів.

Змащуємо кожну мушлю соусом, закриваємо ємність фольгою і готуємо в духовці 30 хвилин.



За 5 хвилин до закінчення приготування додаємо тертий сир. Страви із запечених макаронів краще подавати гарячим, тоді ви зможете по-справжньому оцінити його смак.