Вок-паста з куркою

Вок-паста з куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Швидке і смачне блюдо яке доведеться всім до душі.

Інгредієнти

Локшина яєчна – 200гр
Куряча грудка – 500гр
Соус Якіторі – Пачка
Кунжут – 20гр
Цибуля – Середня головка
Морква – 1 шт
Огірок – 1 шт середній

Як приготувати Вок-паста з куркою

Коли звичайна паста набридає, мені на допомогу приходить швидкий і дуже смачний рецепт з нотками азіатської кухні.

Покроковий рецепт

Покласти перед собою всі необхідні інгрідієнти

Обсмажити цибулю разом з морквою 5 хв і додати до них курку, обсмажити курку 15-20 хвилин і залити води щоб закривало курку, вилити приправу тушкувати ще 10 хв

Відварюємо спагеті , закинути в киплячу воду і варити 5 хвилин, потім злити воду

Покласти локшину в сковороду з м’ясом і соусом і змішати і тушкувати ще 3 хв, потерти огірок і посипати кунжутом