Макарони з морепродуктів в пікантному вершковому соусі.
Інгредієнти
Макарони спагетті – 400 г Замість спагеті можна використовувати стрічкову пасту фетучіні | |
Суміш морепродуктів – 400 г Морепродукти можуть бути різними – кальмари, мідії, гребінці, креветки, як заморожені, так і в розсолі. | |
Вершки 10% – 200 мл | |
Сир плавлений вершковий – 200 г Сир можна використовувати як кусковий, так і у ванночці | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. середнього розміру | |
Часник – 1 зубчик невеликого розміру | |
Оливкова олія – 1 ст. ложка | |
Масло вершкове – 1 ч. ложка | |
Спеції та трави – по смаку Чорний і білий перець, сіль, мускатний горіх, суміш сухих італійських трав. |