Запечене куряче філе по-азійськи

Корисний та смачний рецепт курячого філе в духовці.

Інгредієнти

Куряче філе – 1 шт
Соєвий соус – 2-3 ст. л.
Рисовий оцет – 2 ст. л.
Оливкова олія – 1 ч. л.
Улюблена приправа – за смаком
Паприка (копчена якщо є) – за смаком
Томати черрі – 4-5 шт
Часник – 2 зубчики

Як приготувати Запечене куряче філе по-азійськи

Поділюся моїм улюбленим блюдом на кожен день. Підійде всім — котрі худнуть жінкам, чоловікам (тому що дуже просто) і просто людям, які люблять смачно і корисно харчуватися.
Отже, приступимо.

Покроковий рецепт

Займемося куркою. Філе потрібно трохи відбити. Маленьке філе можна не відбивати.

Тепер додаємо сухі інгредієнти. Я зазвичай додаю приправу для курки, яку купила в Туреччині і копчену паприку. Можна додати будь-яку приправу, яка вам подобається.

Тепер додаємо рідкі інгредієнти. Поливаємо соєвим соусом, рисовим оцтом і оливковою олією. Можна спорудити з фольги ванночку, щоб нічого не витекло. Філе повинно трохи плавати в соусі, щоб у нас в результаті вийшла підлива для гарніру.

Залишилося тільки додати томати і часник. Я люблю печені томати і часник, але якщо вони вам не подобаються, можна обійтися і без них. Запікаємо курку в духовці 15 хвилин при температурі 220 градусів.

Тим часом варимо гарнір (у мене паста капелліні).

Вимикаємо духовку і даємо постояти хвилин 5-10 (особливо якщо грудка велика).

От і все. Bon Appetit!

Дивіться також:  Соковиті курячі котлети з кабачком, цибулею