Паста з шинкою і грибами

Паста з шинкою і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Паста вийшла дуже соковита і смачна.Ніжний вершковий смак просто чудовий. Спробуйте не пошкодуєте. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Шинка – 200гр
печериці – 200гр
Вершки 10% – 150 мл
Сир твердий – 100гр
Паста ( можна замінити спагетті) – 300гр
Зелень для прикраси – 15гр
Олія соняшникова – 50мл
Сіль, перець – за смаком

Як приготувати Макарони з шинкою і грибами

Паста – традиційна італійська їжа, їжа бідняків» і, якщо хочете, домашній фастфуд, міцно влаштувалася на наших кухнях. Її люблять, мабуть, все. І це не дивно: вона смачна, корисна і проста в приготуванні.

Покроковий рецепт

Готуємо продукти

Підготовлені шампіньйони нарізати тонкими пластинками протушкувати у власному соку на сковороді протягом 5-7 хв.

Шинку нарізати соломкою, додати до грибів і тушкувати ще 5 хв. Потім додати вершки і сир.(В цей час знімаємо сковороду з вогню).

Відварити нашу локшину в підсоленій воді.

Коли локшина буде готова з’єднати її з грибами і шинкою, перемішати і протомитися в сковороді ще 2 хвилини, на дуже маленькому вогні.

Готову пасту викласти на тарілки,посипати зеленню.
Приємного апетиту.