Спагетті з гострою ковбасою і пармезаном

Спагетті з гострою ковбасою і пармезаном – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спагетті з ковбасками, капустою і прянощами допоможуть вам урізноманітнити ваше повсякденне меню.

Інгредієнти

Ковбаски – 5 невеликих ковбасок (140 г ковбаси)
Яйця курячі – 2 шт.
Спагетті – 0,4 кг
Каперси – 1 ст. л. (солених)
Брокколі – 1 головка ( нарізаний середнього розміру)
Часник – 3 зубчики часнику (дрібно нарізаного)
Цибуля ріпчаста – 1 маленька головка (дрібно нарізана)
Чебрець – 1 ч. л. (сушеного)
Оливкова олія – 2 ст. л.
Вино – 1/4 склянки (білого)
Сир пармезан – за смаком (жменю)

Як приготувати Спагетті з гострою ковбасою і пармезаном