Спагетті з гострою ковбасою і пармезаном

Спагетті з гострою ковбасою і пармезаном – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Починаємо готувати макарони з ковбасою і яйцем.
Частина ковбаси нарізати дрібними кубиками, іншу частину подрібнити (як показано на основному фото, кільцями).
Почистити 3 зубчики часнику, 1 невелику цибулину, дрібно порізати.

У великій сковорідці на сильному вогні на розпеченому оливковій олії (2 столові ложки) обсмажити порізаний часник, 1 чайну ложку чебрецю і дрібно порізану цибулю. Додати трохи солі (для розм’якшення лука). Смажити протягом приблизно 5 хвилин, поки цибуля не стане прозорим. Потім додати нарізану кільцями ковбаску і смажити ще близько 4 хвилин. Капусту броколі помити, розібрати на суцвіття, закинути в сковороду, слідом за ковбасою і смажити близько 2 хвилин, помішуючи. Далі, влити 1/4 склянки білого вина. Тушкувати 2 хвилини на слабкому вогні.

Велику каструлю з підсоленою водою довести до кипіння.
Приготувати спагетті згідно інструкції на упаковці. Злив воду з макаронів в окрему миску (вона нам стати в нагоді пізніше). Макаронні вироби перекласти в суміш смаженої ковбаски і капусти брокколі. У маленькій мисці збити віночком яйця. Відкладіть поки в сторону. Додати каперси до спагетті і гарненько перемішати. Потім додати близько 1/4 макаронної (раніше злитої води в спагетті і добре перемішати. Додати збиті яйця до суміші з спагетті і швидко перемішати (це важливо зробити швидко, інакше яйця почнуть варитися і придбають свою структуру). Якщо Вам хочеться побільше жижки, можна додати ще макаронної води (я зазвичай використовую 1/4 граненого склянки). Приправити сіллю і чорним меленим перцем за смаком і подавати з тільки що натертим пармезаном. Спагетті з ковбасою і пармезаном готово. Можна кликати всіх за стіл! Приємного апетиту!