Спагетті з помідорами і курячою грудкою

Спагетті з помідорами і курячою грудкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кращий рецепт спагетті з куркою! Позбавтеся від цих важких спагетті-запіканок і спробуйте цей легкий варіант з яскравими середземноморськими смаками,включаючи помідори,свіжий базилік,часник і цитрусами або одягають

Інгредієнти

ДЛЯ КУРКИ:
шматочки курячої грудки без кісток – 700 г
чорного перцю – 3/4 ч. л.
сіль – за смаком
сухого орегано – 1 чайна ложка
меленого коріандру – 1/2 ч. л.
паприки – 1/2 ч. л.
меленого мускатного горіха – 1/4 ч. л.
оливкова олія – 2 ст. л.
води – 1/4 склянки
сік лимона – від 1/2 плоду
ДЛЯ ПАСТИ:
спагетті – 450 г
подрібнених червоних перцева пластівців – 1/2 ч. л.
оливкова олія – за смаком
помідорів черрі – 1 кг розрізаних навпіл
часнику – 7 зубчиків
молодих цибулин з пір’ям – 7 – 8 зелених
сухого білого вина – 1 / 2 чашки
сік лимона – від 1/4 плода
сіль і перець – за смаком
базиліка – 20 великих листя
свіжий тертий пармезан – за смаком
смажених кедрових горіхів – 2 столові ложки за бажанням

Як приготувати Спагетті з помідорами і курячою грудкою

Спагетті – це ідеальне блюдо на кожен день. І як би не була проста і невибаглива тепла миска спагетті, встояти важко. Принаймні для мене! Один з улюблених вечерь моєї сім’ї – легкий рецепт спагетті з куркою.

Відео рецепт

спаго

Покроковий рецепт

Розігріти духовку до 200 градусів C
Курячі грудки вимити, висушити і приправити сіллю і чорним перцем.

У невеликій мисці змішайте орегано, коріандр, паприку і мускатний горіх. Натріть сумішшю спецій курячі грудки з обох сторін.

Нагрійте 2 столові ложки оливкової олії в сковороді. Додайте курячу грудку і смажте до рум’яного кольору, близько 4-5 хвилин. Додайте 1/4 склянки води і лимонного соку, 2 хвилини потушкуйте.Вимкніть вогонь.

Перекласти курку в духовку, нагріту до 200 градусів. Запікати 20-25 хвилин, перевертаючи один раз. (Курка готова, коли внутрішня температура в його самій товстій частині буде 165 градусів за Фаренгейтом)

Поки курка запікається, готуйте спагеті згідно упаковці. Моя паста зайняла час готування близько 9 хвилин в киплячій воді з додаванням солі. Відкиньте на друшляк, злийте воду. Відкладіть ненадовго.

У великій важкій сковороді розігрійте 1/2 склянки оливкової олії. Додайте подрібнені пластівці червоного перцю, помідори, часник і нарізану зелену цибулю. Приправити сіллю і перцем. Готуйте протягом 5-7 хвилин на середньому вогні.

Тепер додайте біле вино і лимонний сік. Довести до кипіння, трохи зменшивши соус, потім зменшити вогонь до середнього, накрити кришкою і тушкувати протягом 7-10 хвилин або до тих пір, поки помідори не стануть м’якими і не стануть кольору приємного іржавого апельсина.

Тепер додайте приготовані спагетті в томатну суміш і перемішайте. Коли паста прогріється, додайте листя базиліка, пармезан і кедрові горіхи (останнє за бажанням).

Перекладіть спагетті в сервірувальні миски і заправте запеченими курячими грудками. Приємного апетиту!