Спагетті з гострою ковбасою і пармезаном

Спагетті з гострою ковбасою і пармезаном – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Моя любов — це макарони! По-моєму вже всім це відомо, моя сім’я любить макаронні вироби в будь подачі. Я завжди намагаюся використовувати в їжі макарони з твердих сортів пшениці. Вони не шкодять фігурі і більш корисні для травлення. У цьому рецепті я використовую пряну ковбасу, але ви можете використовувати будь-який вид ковбаси, на свій розсуд. У цьому рецепті я готую макарони з капустою брокколі і «зв’язую» всі інгредієнти курячими збитими яйцями. Якщо вам не подобається занадто багато гострого і пряного, використовуйте солодкі ковбаси і вперед. Удачі!

Покроковий рецепт