Запіканка з макаронів

Запіканка з макаронів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вершки в рецепті можна замінити молоком або сметаною. Кількість порцій залежить від об’єму форми, в якій буде запікатися блюдо. Із зазначеної кількості продуктів у мене вийшло вісім.

Інгредієнти

Спагетті – 500 г
Ковбаса – 250 г На свій смак
Сир твердий – 200 г
Вода – 2,5 л.
Сіль – 1ст.л Частину для варіння спагетті, а частина для заправки.
Вершки 10% жирності – 150 мл
Майонез – 4 ст. л
Яйця – 3 шт
Масло рослинне – 2 ст. л
Перець – 1 р

Як приготувати Запіканка з макаронів