Паста «Карбонара» з сиром

Паста «Карбонара» з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування знадобляться такі інгредієнти:
• Спагетті з твердих сортів пшениці – (250 гр)
• Вершкове масло 50 гр
• Часник -2 зубчики
• Жовтки 2-х

Інгредієнти

Спагетті з твердих сортів пшениці – 250 гр
Вершкове масло – 50 гр
Часник – 2 зубчики
Жовтки – 2
Сир Пармезан – 30 гр
Біле сухе вино – 2 ст. ложки
Гілочка чебрецю, розмарину (свіжі), набір спецій «Італійські трави» – дрібку
Бекон – 100 гр
Сиро-копчена ковбаса – 150 гр
Вершки – 50 мл
Огірок – 30 гр

Як приготувати Паста «Карбонара» з сиром

Класична італійська паста, незабутній смак, ситне вишукане блюдо. Підходить як для урочистих випадків, так і для повсякденного трапези. Добре поєднується з білим сухим вином для організації роматика.

Покроковий рецепт

Нарізаємо дрібно часник, ковбасу і бекон соломкою, розтоплюємо на сковороді вершкове масло, додаємо часник через пару хвилин бекон і ковбасу, перемішуємо, додаємо вино, трави, вершки. Тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин

У підсолену закипілу воду додаємо спагетті. Варимо аль Денте (на зубок) 7-9 хвилин (зазвичай написано на упаковці)

Додаємо спагетті в сковороду з соусом, перемішуємо. Вимикаємо вогонь, додаємо пармезан, жовтки і знову перемішуємо. Перед подачею посипаємо рештою пармезану

Подаємо з білим сухим вином. Приємного апетиту