Локшина удон з яловичиною та овочами (в сковороді Вок)

Локшина удон з яловичиною та овочами (в сковороді Вок) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Я дуже люблю китайські страви! Особливо вок! Його основа – локшина, ну а заправка до неї – це простір для вашої творчості! Поділюся одним з моїх обожнюваних рецептів вока.

Інгредієнти

Локшина удон – 300 грам
М’якоть яловичини – 300 грам
Часник – 4 зубчики
Зелена цибуля для прикраси
Соєвий соус теріякі або – 200 грам
Масло (краще кунжутне) – 100 грам
Сіль – за смаком
Перець – за смаком
Брокколі – 200 г
Морква – 2 шт.

Як приготувати Локшина удон з яловичиною та овочами (в сковороді Вок)