Паста «Карбонара» з сиром

Паста «Карбонара» з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Нарізаємо дрібно часник, ковбасу і бекон соломкою, розтоплюємо на сковороді вершкове масло, додаємо часник через пару хвилин бекон і ковбасу, перемішуємо, додаємо вино, трави, вершки. Тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин

У підсолену закипілу воду додаємо спагетті. Варимо аль Денте (на зубок) 7-9 хвилин (зазвичай написано на упаковці)

Додаємо спагетті в сковороду з соусом, перемішуємо. Вимикаємо вогонь, додаємо пармезан, жовтки і знову перемішуємо. Перед подачею посипаємо рештою пармезану

Подаємо з білим сухим вином. Приємного апетиту