Піца в прибалтійському стилі, зі шпротами

Піца в прибалтійському стилі, зі шпротами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Піца в прибалтійському стилі , зі шпротами і сиром. Для більшого смаку додані фаршировані оливки.

Інгредієнти

Тісто для піци – 200 гр.
Шпроти – 1 банка (160 гр.)
Оливки фаршировані – 40 гр.
Сир твердий – 120 гр.
Соус Тартар – 60 мл

Як приготувати Піца в прибалтійському стилі, зі шпротами

Цікавий варіант всім відомого і всіма улюбленого шедеври італійської кухні – зі шпротами і оливками, фаршированими червоним болгарським перцем

Покроковий рецепт

1. Розкачати тісто на піцу по формі для випічки. Форму змастити олією і викласти в тісто. Запекти в духовці при 180 градусах 15 хвилин.

2. Оскільки піца у нас з рибою, то соус ми будемо використовувати не томатний, а Тартар. Змастити тартаром тісто.

3. Підготувати всі інші інгредієнти: відкрити шпроти, оливки розрізати навпіл і натерти сир.


4. На соус розкласти по колу шпроти. Потім викласти половинки оливок.


5. Зверху посипати тертим сиром і поставити в духовку на 15 хвилин.