Плотва, маринована в лимонному соці і смажена на сковороді
Інгредієнти
Плотва – 10 шт. | |
Лимон – 1 шт. | |
Коріандр – 1ч. л. | |
Перець чорний – 1 ч. л. | |
Гірчиця – 1 ч. л. |
Як приготувати Плотва смажена
Покроковий рецепт
Багато людей уникають рибу типу карасів, пліток, коропа, тому що вважають, що цю рибу неможливо добре приготувати без дуже тривалого гасіння, тому що в ній дуже багато кісток. Сьогодні я вам покажу, що це не так. Якщо рибу попередньо правильно підготувати, то залишиться лише трохи е підсмажити. Така смажена рибка дуже добре підходить до пива. Але і до будь-якого гарніру вона буде чудова. Сьогодні ми готуємо плотву.