Тарталетки з сирним сиром Альметте і сьомгою

Ніжна закуска з тарталеток з червоною рибою.

Інгредієнти

Тарталетки – 10 шт.
Паста сирно-сирну – 8 чайних ложок (“Альметте”)
Слабосолона сьомга – 110 г
Кунжутне насіння – 1/2 чайної ложки
Оливки – 5 шт.
Зелень – кілька гілочок

Як приготувати Тарталетки з сирним сиром Альметте і сьомгою

Тарталетки – дуже вдала подача закуски. Не потрібно користуватися столовими приладами, так як їх зручно тримати в руці. Тарталетки з сирним сиром і червоною рибою стануть фаворитом на святковому столі.

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти.

Тарталетки на половину заповнити сирним сиром «Альметте».

Сьомгу нарізати тоненькими скибочками, згорнути трояндочками і викласти в тарталетки.

Тарталетки, прикрасити половинками оливок і гілочкою кропу. Присипати кунжутним насінням.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Рибні фрикадельки, тушковані з овочами та рисом