Тарталетки з сиром Рікотта та персиком

Ніжні тарталетки, начинені сиром Рікотта та свіжим персиком

Інгредієнти

пісочного тіста – 300 грам
сиру Рікотта – 200 грам
кропу – 20 грам
часнику – 2 зубці
крем-сиру – 50 грам
персик – 2 штуки

Як приготувати Тарталетки з сиром Рікотта та персиком

Тарталетки – найкраще рішення для галасливої компанії. Нагодувати гостей ви зможете без особливих зусиль, маючи під рукою представлений рецепт.

Покроковий рецепт

1. Пісочне тісто розкачати тонко. Викласти у форми для кексом рівним, тонким шаром.

2. Відправити в духову шафу не більш, ніж на двадцять хвилин.

3. За допомогою блендера подрібнити кріп і часник. Додати рікотта і крем-сиру.

4. Персик очистіть і наріжте тонкими слайсами.

5. Готові тарталетки остудіть і заповніть сирним кремом. Зверху викладіть три скибочки персика.

Дивіться також:  Помідори, фаршировані лососем