Тарталетки з тунцем і сиром Фета

Інгредієнти

Сир Фета – 50 г
Цибуля зелена – 3-5 пера
Тунець – 1 банка (консервований в олії)
Маслини – 10 шт.
Сметана – 2 ст. л.
Тарталетки – 6 шт. (великі)

Як приготувати Тарталетки з тунцем і сиром Фета

Покроковий рецепт

Сир Фета розім’яти в глибокій мисці. Додати рубаний зелений лук і сметану, перемішати.

Консервований тунець розім’яти виделкою. Маслини нарізати кільцями. Додати тунець і маслини до сиру.

Все гарненько перемішати.

Суміш викласти в тарталетки. Розігріти в мікрохвильовій печі на повній потужності (1-2 хвилини).

Приємного апетиту!

Дивіться також:  Ніжний гарбузово-банановий тарт