Тарталетки з яйцем і паштетом

.

Інгредієнти

Яйця курячі – 2 шт. (варені)
Тарталетки – 4 шт. (великі)
Вершкове масло – 30 г
Гірчиця – 1 чайна ложка
Паштет – 40 г
Петрушка – 5-10 г
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Тарталетки з яйцем і паштетом

Покроковий рецепт

Яйця зигзагом розріжте навпіл.

Жовтки витягніть, роздушіть в мисці. Додайте масло, сіль, чорний перець, дрібно січену зелень, гірчицю, перемішайте. Масу перекладіть в кондитерський шприц.

Видавіть яєчну масу в тарталетку.

Наповніть Половинки яєць паштетом.

Фарширований білок укладіть в серединку тарталетки.

Прикрасьте зеленню і ягодою (журавлиною).
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Тарталетки з фореллю і помідорами