Курячий паштет з фісташками

Курячий паштет з фісташками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чудовою ідеєю для фуршету є ніжний курячий паштет з фісташками, який можна намазати на гарячий тост або шматочки свіжовипеченого домашнього хліба.

Інгредієнти

печінка куряча – 500 г
велика моркву, попередньо запечений – одна штука
солодке масло вершкове м’яке – 50 г або по смаку
ароматна олія оливкова для смаження – півтори ст. ложки
високоякісний коньяк – одна ст. ложка
білий цибулю салатний великий – одна штука
подрібнені солоні фісташки – півтори ст. ложки
біла частина стебла цибулі-порею – одна штука
тонкомолотий перець чорний – за смаком
вершки середньої жирності – за смаком

Як приготувати Курячий паштет з фісташками