Сьомга, запечена в тісті з сиром та шпинатом

Сьомга, запечена в тісті з сиром і шпинатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сьомга, запечена в тісті з сиром і шпинатом – начебто не складне блюдо, зате яке ефектне при подачі.

Інгредієнти

листя шпинату – 500гр
цибуля ріпчаста – 1 головка
сьомга або філе червоної риби – 500 гр
сіль – за смаком
блакитний сир або іншій – 200 гр
молоко – 150 гр
сіль – за смаком
цукор – 2 ст. ложки
яйце – 1 шт + 1 для змащування рулету
дріжджі – 30 гр
вершкове масло – 50 гр
борошно – 500 гр

Як приготувати Сьомга, запечена в тісті з сиром та шпинатом