Тефтелі в томатному рагу

Приготування цієї страви не займає багато часу. Просто легко готується, а найголовніше смачно і ситно

Інгредієнти

Фарш свино-яловичий – 400 гр м’ясний фарш
Яйце куряче – 1 шт
Цибуля ріпчаста – 2 шт
Хліб – 2 шматка
Молоко – 150 мл
Томат – 1кг.
Селера – 70гр
Кінза – 30 гр
Часник – 2 зубчики
Лавровий лист – 2 шт
Оливкова олія – 1 столова ложка
Сіль – За смаком
Перець мелений – За смаком

Як приготувати Тефтелі в томатному рагу

Даний рецепт страви є оригінальним авторським! Відмінно поєднується з багатьма гарнірами, будь то крупи або макаронні вироби.

Покроковий рецепт

Підготовка м’ясного фаршу для тефтелькою:
– Готовий перекручений фарш викладаємо в блюдо містке
– Дрібно шаткуємо цибулю
– Кришимо хліб, вимочений в молоці
– Розбиваємо яйце
– Додаємо сіль і перець за смаком
– Замішуємо м’ясний фарш

Тефтелі:
– з отриманого фаршу крутимо м’ясні кульки
– прибираємо в холодильник

Заготівля для томатного рагу:
– Очищаємо томат від шкірки і нарізаємо кубиками
– Стебла селери нарізаємо невеликими шматочками ( очистивши від жил)
– Цибулю ріжемо на півкільця
– Кінзу дрібно шаткуємо
– Часник тиснемо на пресе

Приготування Томатного рагу:
– розігріваємо мультиварку
– додаємо оливкову олію
– завантажуємо всі спеції для рагу ( томат, селеру, цибулю , кінзу,часник)
– переводимо в режим гасіння і тушкуємо 30 хвилин
– солимо і перчимо за смаком
– періодично помішуємо

Додаємо залишилися інгредієнти після закінчення 30 хв.
– заправляємо рагу тюфтельками і 2-ми лавровими листами
– тушкуємо ще 30 хв до готовності

Подаємо гарячим, як гарнір можна використовувати рис або будь-який ваш улюблений гарнір. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Тушковане мясо кролика в сметанно-часниковою заливці