Кебаб із свино-яловичого фаршу з баклажанами (по-турецьки)

Кебаб із свино-яловичого фаршу з баклажанами (по-турецьки) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Фарш бажано готувати самостійно, краще, якщо це буде змішаний фарш з яловичини і баранини.

Інгредієнти

баклажани – 3-4 штуки середні за розміром
фарш м’ясний – 600 грам
томати – 3 штуки середні
зелений перець – 4-5 штук перець брати вузький, довгий, стручковий, середньої гостроти
часник – 3-4 зубчики
ріпчаста цибуля – 1 головка середнього розміру
томатна паста – 2 ст ложки
оливкова олія – 50 мл
вода – 100 мо
сіль – за смаком
спеції – за смаком чорний мелений перець, орегано, паприка

Як приготувати Кебаб із свино-яловичого фаршу з баклажанами (по-турецьки)