Овочева локшина зі свинячими ребрами в соєвому соусі

Овочева локшина зі свинячими ребрами в соєвому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Овочева локшина зі свинячими ребрами в соєвому соусі

Корисний варіант обіду або вечері для всієї родини представляємо в цій статті.
200 грам овочевий локшини;
300 грам свинячого ребра;
50 мл соєвого соусу;
2 паприки;
1 головка цибулі;
2 зубці часнику;
300 мл сметани.
1. Відваріть макарони до напівготовності.
2. Ребра нарізати порційними шматочками і обсмажте на олії.
3. Часник і цибулю дрібно нарубаєте. Паприку наріжте тонкими смужками. Обсмажте на окремій сковороді.
4. В глибокий сотейник викладіть м’ясо і залийте соєвим соусом. Через 5 хвилин викладіть овочі і локшину. Добре все перемішайте і додайте сметану. Тушкуйте 10 хвилин і вимкніть вогонь.