Казан Самса

Казан Самса – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Найважливіше в приготуванні це розігріти максимально ваш казан в якому ви будете піч!

Інгредієнти

для тіста:
мука – 300-400 гр Я трохи досипаю коли починаю місити тісто
вода – 250 мл
сіль – 1 ч. ложка
рослинне масло – 2 ст. ложки
для начинки:
фарш свинина з яловичиною – 700-800 гр начинка може бути будь-який,хто як любить.
цибуля – 4-5 середні головки
чорний перець,сіль зіра – за смаком
яйця – 2 шт для змащення: білок ,жовток окремо
маргарин – 150-200 гр розтоплений,для змащування тіста.

Як приготувати Казан Самса