Картопля фарширована грибами

Картопля фарширований грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для фаршированої картопельки. Гарненько вимити гриби і зелень, очистити цибулю і картоплю.

Нашаткувати дрібним кубиком печериці і половинку цибулини.

Розтопити шматочок вершкового масла на гарячій сковорідці. Масло ніжно розкриє смак грибів і додадуть начинці вершкового аромату.

Відправити нашатковану цибулю і грибочки обсмажуватися на маслечко до готовності.

Вирізати серединки картоплі досить глибоко, щоб було зручно закладати начинку.

До обсмажених печерицям додати нарізану зелень кропу.

Натерти картоплю сіллю і спеціями і помістити в жароустойчивую форму.

Вниз поглиблення викласти трошки сметанки.

запікати близько 40 хвилин

Викласти в кожну серединку приготовані гриби. Можна також натерти поверх грибочків сир. Відправити фарширований картопля запікатися в духовку приблизно на сорок хвилин, до м’якості картоплі.

Подавати картоплю зі сметаною і будь-м’ясним блюдом. Приємного апетиту!