Підготувати всі інгредієнти для фаршированої картопельки. Гарненько вимити гриби і зелень, очистити цибулю і картоплю.
Нашаткувати дрібним кубиком печериці і половинку цибулини.
Розтопити шматочок вершкового масла на гарячій сковорідці. Масло ніжно розкриє смак грибів і додадуть начинці вершкового аромату.
Відправити нашатковану цибулю і грибочки обсмажуватися на маслечко до готовності.
Вирізати серединки картоплі досить глибоко, щоб було зручно закладати начинку.
До обсмажених печерицям додати нарізану зелень кропу.
Натерти картоплю сіллю і спеціями і помістити в жароустойчивую форму.
Вниз поглиблення викласти трошки сметанки.
запікати близько 40 хвилин
Викласти в кожну серединку приготовані гриби. Можна також натерти поверх грибочків сир. Відправити фарширований картопля запікатися в духовку приблизно на сорок хвилин, до м’якості картоплі.
Подавати картоплю зі сметаною і будь-м’ясним блюдом. Приємного апетиту!