Картопляні деруни з зеленню на сковороді

Картопляні деруни з зеленню на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сирий картопля – відмінний продукт для випічки драніков.

Інгредієнти

Сирі картопляні бульби – 2 шт.
Яйце – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
Цибулю зелений – 3-4 пера
Борошно – 2-3 ст. л.
Сіль – за смаком
Паприка мелена – на смак
Масло рослинне – 50 мл

Як приготувати Картопляні деруни з зеленню на сковороді

Давайте до перекусу приготуємо ситні картопляні оладки, які можна подати з улюбленим соусом. Картопляну основу для дерунів доповнимо ріпчастою цибулею і зеленню. Апетитні картопляні деруни з зеленню – блюдо смачне і дешеве!

Покроковий рецепт

Очищаємо картопляні плоди від шкірки зручним способом.

Використовуючи середню тертку, подрібнюємо картопляні бульби. Картопляну масу можна трохи віджати. Очищений цибулю нарізаємо дрібними шматочками. Цибульну нарізку додаємо в картопляну масу.

До інгредієнтів вбиваємо куряче яйце.

Перемішуємо ложкою продукти в мисці.

В отриману масу з картоплі і цибулі додаємо борошно.

Кидаємо солі за смаком, підсипаємо трохи меленої паприки. Викладаємо подрібнену зелену цибульку.

Знову перемішуємо інгредієнти. Картопляна основа для домашніх драніков готова.

Дно сковороди заповнюємо рослинним маслом. Прогріваємо його оптимально. Формуємо деруни столовою ложкою. Смажимо, перевертаючи з одного боку на іншу.

Пригощайтесь на здоров’я!