Дуже цікаве блюдо. Вибух смаків. Можна подати як на святковий стіл, так і просто на вечерю.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти.
Порізати цибулю півкільцями.
Обсмажити цибулю в суміші рослинного і соняшникової олій.
Додати кардамон, насіння гірчиці, коріандр цілий, кмин і зіру.
Обсмажити близько хвилини.
Додати корицю, коріандр мелений, каррі, імбир мелений, червоний перець, куркуму, чікен масалу і видавлений через землянку часник.
Обсмажити ще близько хвилини.
Помідори дрібно порізати.
Додати помідори в сковороду. Обсмажити близько 5 хвилин.
Порізати куряче філе на невеликі шматочки.
Додати порізане філе в сковороду і обсмажити близько трьох хвилин.
Додати сметану, перемішати.
Додати арахіс, закрити кришкою і протушкувати на маленькому вогні 10-15 хвилин.
Подавати з будь-яким гарніром, але краще з рисом і раитой. Приємного апетиту!