Капуста, тушкована з печерицями і мексиканської овочевий сумішшю

Капуста, тушкована з печерицями і мексиканської овочевий сумішшю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропонуємо вам загасити білокачанну капусту разом з нарізаними свіжими грибами – шампіньйонами – та замороженої мексиканської сумішшю.

Інгредієнти

Капуста білокачанна – 300 гр
Масло рослинне – 40 мл
Печериці свіжі – 200 гр
Мексиканська суміш (морква, кабачок, перець) – 200 гр
Сіль – за смаком
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Перець мелений чорний – за смаком

Як приготувати Капуста, тушкована з печерицями і мексиканської овочевий сумішшю

Для того, щоб згасити на сковороді білокачанну капусту, нам потрібні свіжі гриби, цибулю і заморожена мексиканська суміш. Така суміш, як правило, в своєму складі має подрібнені овочі: моркву, кабачок, перець. Також є квасоля, кукурудза, горошок. Запропоновані інгредієнти для страви добре поєднуються між собою. Отже, починаємо готувати.

Покроковий рецепт

З білокачанної капусти видаляємо верхні листочки. Перекладаємо капусту на обробну поверхню і тонко шаткуємо. Перекладаємо подрібнену капусту в розігріте рослинне масло. Обсмажуємо пару хвилин.

За цей час підготуємо ріпчасту цибулю. Очистимо його лушпиння, наріжемо дрібними кубиками. Перекладаємо цибульну нарізку до капусти. Продовжуємо обсмажувати разом.

Займемося тепер свіжими грибами. Промиємо печериці під проточною водою, обсушим потім. Нарізаємо гриби поперек тонкими пластинками. Перекладаємо подрібнені печериці до інгредієнтів на сковороду. Продовжуємо обжарку протягом 5 хвилин на середньому вогні.

До інгредієнтів на сковороду поміщаємо заморожену мексиканську суміш. Солимо за смаком компоненти страви, перчимо. Перемішуємо.

Тушкуємо капусту з грибами, мексиканської сумішшю під кришкою приблизно 15 хвилин, іноді перемішуючи.

Готову страву з капусти з грибами подаємо з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!