Рулетики з печеного перцю з сирним кремом

Міні закуска з перцю особливо хороша при подачі холодної.

Інгредієнти

Болгарський перець – 1 шт. (червоний)
Болгарський перець – 1 шт. (жовтий)
Сир сирний – 80 г
Сир твердий – 80 г
Часник – 1 зубчик
Цибулю зелений – 2-3 пера
Мелений чорний перець – за смаком
Сіль – за смаком

Як приготувати Рулетики з печеного перцю з сирним кремом

Сирний вершковий сир можна замінити на звичайний сир або сир Фета. Замість твердого сиру можна використовувати будь-сир, а якщо ви любите щось попикантней замініть його на сир з блакитною цвіллю.

Покроковий рецепт

Перці викласти на решітку, запекти в духовці при температурі 200 С до чорних підпалин (близько 20 хвилин). Покласти перці в поліетиленовий пакет на 10 хвилин (пакет загорнути). Витягнути з пакета, зняти шкірку, видалити серцевину, нарізати смужками шириною 2,5-3 див.

Сир нарізати кубиками, закинути в блендер, додати часник, подрібнити до однорідності.

У мисці змішати часниково-сирну масу, сирний вершковий сир, дрібно порізану цибулю. Все посолити, поперчити, перемішати.

На кожну смужку перцю викласти по 1 чайній ложці начинки.

Звернути в рулетик. Заколоти шпажкою. Подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Яблука, сушені в духовці