Рулетики з фініків з беконом і горішком

Закуска, приготовлена з соковитих медових фініків з нежирним хрустким беконом і мигдальними горішками, виходить дуже оригінальною, поживною, а саме головне, неймовірно смачною.

Інгредієнти

нежирний бекон – 5 тоненьких скибочок
мигдальні горішки очищені – 10 штук
великі фініки без кісточок – 10 штук

Як приготувати Рулетики з фініків з беконом і горішком

Закуска, приготовлена з соковитих медових фініків з нежирним хрустким беконом і мигдальними горішками, виходить дуже оригінальною, поживною, а саме головне, неймовірно смачною.

Покроковий рецепт

Підсушити в мікрохвильовій печі або підсмажити на сковорідці без масла необхідну кількість мигдалевих горішків. Дуже важливо не пересушити і не пересмажити горіхи, інакше з одного боку вони будуть більш м’якими, а з іншого – пересушеними. Саме тому, горішки під час обсмажування або сушіння рекомендується періодично перемішувати.

Як тільки мигдальні горішки будуть готові, пересипати їх на будь-яке блюдо і залишити до повного охолодження, далі необхідно промити самі великі і дуже м’які фініки, підсушити, а якщо в цих сухофруктах є кісточки, то їх потрібно видалити.

Тепер кожен фінік замість кісточки слід вставити по одному смаженій горішку, після цього розрізати на скибочки бекону на половинки. Обернути половинками скибочки бекону фініки, фаршировані мигдальними горішками. Проткнути шпажками приготовану закуску і злегка обсмажити (я обсмажую лише з одного боку). З одного боку бекон виходить хрустким, а з іншого – ніжним. Тепер рулетики перекласти на блюдо і подавати відразу ж до столу.

Дивіться також:  Паелья з куркою, грибами і овочами