.
Інгредієнти
Гарбуз – 2 шт. | |
Рослинне масло – 2 стл. | |
Ріпчаста цибуля – 1 велика головка | |
Білі гриби – 250 г | |
Часник – 2 зубчики | |
Соєвий соус – 2 ст. л. | |
Ковбаски – 100 г у/до ковбаски, дрібно порізаної | |
Рис – 1 склянка (відвареного довгозернистого) | |
Волоські горіхи – 50 г (дрібно нарізаних) | |
Журавлина – 1/2 склянки (сушеної) | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Зелень – 1/2 чашки змішаної зелені (петрушка, шавлія, розмарину) | |
Паприка – для прикраси (за бажанням) |
Як приготувати Гарбуз, фарширована грибами і рисом
Сторінка: 1 2