Гарбуз, фарширована грибами і рисом

Гарбуз, фарширована грибами і рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Гарбуз – 2 шт.
Рослинне масло – 2 стл.
Ріпчаста цибуля – 1 велика головка
Білі гриби – 250 г
Часник – 2 зубчики
Соєвий соус – 2 ст. л.
Ковбаски – 100 г у/до ковбаски, дрібно порізаної
Рис – 1 склянка (відвареного довгозернистого)
Волоські горіхи – 50 г (дрібно нарізаних)
Журавлина – 1/2 склянки (сушеної)
Мелений чорний перець – за смаком
Зелень – 1/2 чашки змішаної зелені (петрушка, шавлія, розмарину)
Паприка – для прикраси (за бажанням)

Як приготувати Гарбуз, фарширована грибами і рисом