Гарбуз, фарширована грибами і рисом

Гарбуз, фарширована грибами і рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

2-4 порції

Покроковий рецепт

Розігріти духовку до 220 ° С.
Гарбуз порізати уздовж навпіл, очистити від насіння, вийдуть довгі човники. Якщо “човен” хитка просто знизу зріжте трохи шкірки, не пошкоджуючи при цьому дно. Гарбуз змастити маслом, посолити, поперчити і запікати в духовці 30-40 хвилин.

Обсмажити на олії цибулю, дрібно порізаний, потім додати гриби, смажити 15 хвилин. Додати рубаний часник, соєвий соус, перець, ковбасу, рис, трохи горішків, і сушеної журавлини. Смажте 4 хвилини, рис від соєвого соусу повинен потемніти. Все перемішати, підсолити, вимкнути. Додати зелені.

Наповнити «човники» сумішшю, трохи утрамбовуючи. Відправити запікатися в духовку на 8-10 хвилин. Готову страву посипати дрібно нарізаною зеленню і паприкою. Подавати гарячим.

Якщо у вас залишилася начинка, збережіть її в холодильнику і використовувати її на наступний день.