Рис з лаймом і кунжутом

Цікавий гарнір

Інгредієнти

Рис – 250 г (варений)
Кунжутне насіння – 2 столові ложки
Лайм – цедра лайма
Сік лайма – 1 столова ложка (або за смаком)
Рослинна олія – 1 столова ложка
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Рис з лаймом і кунжутом

Цікавий гарнір, в общем-то, з продуктів, які можна знайти в будь-якому великому супермаркеті. Як готувати рис я не описую, але якщо комусь необхідний процес приготування – смачний розсипчастий рис тут.

Покроковий рецепт

Кунжутне насіння обсмажити на сухій сковороді близько 2-х хвилин.

Натерти цедру лайма і вичавити сік.

Готовий рис змішати з рослинним маслом, цедрою і соком лайма, кунжутним насінням. Гарнір «рис з лаймом і кунжутом» готовий! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Як правильно сушити яблука