Свиняча вирізка з топинамбурами

Свиняча вирізка з топинамбурами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Вершкове масло – 30 гр. вершкового масла (1,5 ст. л.)
Свиняча вирізка – 500 г
Сіль – 2 г (1/4 ч. л.)
Мелений чорний перець – 0,4 г (одна щіпка)
Вершкове масло – 25 г
Оливкова олія – 25 г
Морква – 170 г (2 шт.)
Часник – 25 г
Гвоздика – кілька
Імбир 20 г
Брокколі – 400 г
Топінамбур – 400 г
Сік апельсиновий – 80 мл
Вино біле сухе – 80 мл
Вода – 350 мл
Сіль – 2,5 м
Мелений чорний перець – 0,4 г
Апельсин – скоринка апельсина
Вершки – 200 г

Як приготувати Свиняча вирізка з топинамбурами