Свиняча вирізка з топинамбурами

Свиняча вирізка з топинамбурами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти…

Апельсин добре промиваємо, витираємо і натираємо на дрібній тертці шкірку, потім апельсин ділимо на дві частини і вичавлюємо на соковижималці сік. Часник очищаємо, видаляємо росток і нарізаємо тонкими смужками. Корінь імбиру також очищаємо, промиваємо й тонкими скибочками нарізаємо.

Брокколі промиваємо в холодній воді, нарізаємо маленькі частини, а стебло на маленькі кубики. Моркву очищаємо, промиваємо та нарізаємо кубиками. Нарізаємо скибочками свинячу вирізку. Очищаємо топинамбуры і складаємо в миску з водою, промиваємо та нарізаємо кубиками.

У великій, але не глибокій сковороді розтоплюємо вершкове масло. У сковороду викладаємо моркву, часник і імбир, перемішуємо. Зливаємо воду з миски з топинамбурами і викладаємо в сковороду з овочами, перемішуємо і обсмажуємо протягом трьох хвилин.

По закінченню трьох хвилин додаємо брокколі, перемішуємо і додаємо апельсиновий сік, біле вино, перемішуємо і варимо протягом двох хвилин. Наприкінці варіння, наливаємо води, солимо і перчимо.

У сковороду з овочами додаємо цедру апельсина, перемішуємо і накриваємо сковороду кришкою. Овочі варимо десять хвилин, потім додаємо вершки і варимо ще десять хвилин. Наприкінці варіння виправляємо приправу, переконуємося, що овочі зварені і хрусткі знімаємо сковороду з вогню.

В іншій сковороді розтоплюємо вершкове масло і викладаємо скибочки свинячої вирізки. Скибочки свинячої вирізки обсмажуємо за дві хвилини з кожного боку, солимо, перчимо. У велике блюдо викладаємо овочі, а по краях викладаємо готові і обсмажені скибочки свинячої вирізки. Приємного апетиту!