Свиняча вирізка з топинамбурами

Свиняча вирізка з топинамбурами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Топінамбур – це овоч, який ще називають земляна груша, сонячний корінь або єрусалимський артишок. Топінамбур дуже корисний овоч, особливо для діабетиків. Топінамбур володіє протираковими властивостями, містить величезну кількість мікроелементів, вітамін, заліза, амінокислоти і багато інші корисні для організму речовини.
На 2/3 топінамбур складається з вуглеводу інуліну. Ця речовина при зберіганні єрусалимського артишоку перетворюється на фруктозу, саме тому цей овоч і має злегка солодкуватий смак.
Так як сирий топінамбур трохи солодкуватий, то за смаком нагадує щось середнє між картоплею і несолодкої грушею. Сирої топінамбур використовують в десертах і салатах. В цілому, топінамбур можна смажити, тушкувати, варити, як і будь-який інший овоч. Топінамбур можна солити, маринувати і сушити. Спробуємо сьогодні приготувати м’ясо з овочами і топінамбуром.

Інгредієнти розраховані на 4 порції.

Покроковий рецепт