Запечені рулетики з баклажанів, фаршировані сиром і травами

Запечені рулетики з баклажанів, фаршировані сиром і травами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Не тільки смачне, але і красиве яскраве страва з баклажанів з ніжним сиром і травами може легко прикрасити будь-який святковий стіл!

Інгредієнти

Баклажан – 2 штуки великий
Кешью – 50 г
Шпинат – 6 столових ложок подрібненого
Базилік – 4 столових ложки подрібненого
Вершковий сир філадельфія – 200 г
Рослинне масло – для смаження
Помідори – 3 штуки
Сіль – за смаком
Чорний перець – за смаком
Часник – 1-2 зубчик за смаком
Зелень – за бажанням при подачі
Сир тертий – за бажанням при подачі

Як приготувати Запечені рулетики з баклажанів, фаршировані сиром і травами