Спаржа в омлеті з креветками

Спаржа в омлеті з креветками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Яйця курячі – 2 шт.
Молоко – 30 мл
Спаржа – 5-8 шт.
Креветки – жменя (дрібні)
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком та бажанням
Рослинне масло – для смаження омлету

Як приготувати Спаржа в омлеті з креветками

Покроковий рецепт

Яйця змішати з молоком. Посолити, додати спеції. Збити. Суміш вилити на розігріту з рослинною олією сковороду.

І смажити при закритій кришці на повільному вогні. Поки готується омлет, приготувати спаржу (варити 2-5 хвилин). І відварити очищені креветки (2-3 хвилини).

Готовий омлет зняти зі сковороди. Викласти на тарілку. Викласти на нього спаржу. Загорнути омлет. Зверху викласти креветки. Прикрасити зеленню. Приємного апетиту!