Фарширована гарбуз кус-кусом з овочами по-марокканські

Фарширована гарбуз кус-кусом з овочами по-марокканські – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Гарбуз, фарширована кус-кусом з овочами по-марокканські

Гарбуз – це не тільки красивий, корисний продукт, але і готова посуд. У цьому страва гарбуз використовується ніщо інше, як велика гарна тарілка. Для відтворення цього шедевра вам знадобиться:

кус-кус – 300 грам;

гарбуз – 300 грам;

морква – 1 штука;

часник – 3 зубчики;

одна штука лучка;

яловичина – 150 грам;

спеції і оливкова олія – за смаком.

1. Кус-кус залийте окропом і залиште поки рідина не вбереться.

2. Яловичину наріжте кубиками і обсмажте на оливковій олії.

3. Верхівку гарбуза зріжте, а вийміть м’якоть. Нарубаєте її дрібно.

4. Цибулю і моркву очистіть і дрібно нарубаєте. Змішайте з гарбузом.

5. Чесночек размякните через прес і додайте до овочів. Обсмажте все до готовності.

6. Перемішайте овочі, кус-кус і м’ясо разом. Наповніть гарбуз до верху начинкою.

7. Надішліть гарбуз випікатися з начинкою до готовності.