Запечений абрикосовий десерт з корицею і ромом

Запечений абрикосовий десерт з корицею і ромом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пряний десерт з абрикос – смачне блюдо з класичним поєднанням інгредієнтів.

Інгредієнти

Абрикоси – 200 г
Кориця – за смаком
Цукор – за смаком
Ром – 50 мл

Як приготувати Запечену абрикосовий десерт з корицею і ромом

Смачний абрикосовий десерт з алкоголем універсальний у подачі. Він смачний, ароматний і готуватися виключно під настрій. Таке блюдо можна приготувати з персиків, груш, а також – інжиру.

Покроковий рецепт

Нарізати на половинки промиті і висушеними паперовими рушниками абрикоси. Викласти перший шар абрикос.

Посипати корицею і цукром. Щоб десерт був корисніше, можна використовувати мед, однак його потрібно додавати вже в готову страву.

Викласти другий шар абрикос. Посипати фрукт цукром і корицею. Відправити десерт в духова шафа – всього на чверть години.

У готовий десерт додати мед і ром. Якщо десерт готуватися для дітей, ром додавати не варто. Залишити десерт настоюватися на п’ять хвилин.

Подавати ароматні і дуже смачні абрикоси з відтінком кориці і рома до столу. Це відмінний варіант десерту на швидку руку, який відмінно підходить як доповнення до сметанним і кремовим десертів, кави, алкогольних шотів і навіть м’яса! Приємного апетиту!