Запечена кукурудза з перцем чилі, в фользі

Запечена кукурудза з перцем чилі, в фользі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кукурудза, запечена з перцем чилі у фользі – досить пікантне блюдо

Інгредієнти

Кукурудза – 2 шт.
Масло вершкове – 25 гр.
Перець чилі – 1 шт.
Сіль – за смаком
Вода – для варіння

Як приготувати Запечена кукурудза з перцем чилі, в фользі

Ось і настав час, коли у продажу з’явилася молода кукурудза. Ми в родині її просто обожнюємо. Зазвичай просто варимо і їмо, але в цей раз я вирішила спробувати що-небудь новеньке. Ось американці завжди готують її на грилі в сезон барбекю. Чому б і нам не спробувати. Правда приготувала в цей раз я її в духовці – погода була не підходить для походу на пікнік. Беріть на озброєння, все те ж саме можна зробити і на мангалі.

Покроковий рецепт

1. Кукурудзу відварюємо до готовності в підсоленій воді. Якщо кукурудза молода, то це займає трохи хвилин.

2. Перець чилі вимити, обсушити від вологи і порізати маленькими шматочками. Можете видалити насіння чилі, вони – найбільш пекуча частина перцю.


3. Вершкове масло змішати порізаним перцем і розтерти.

4. Намазати кукурудзу маслом, загорнути у фольгу і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

5. Потім фольгу відкрити, режим в духовці перевести в режим гриля і готувати ще 5 хвилин, поки кукурудза злегка не підсмажиться.