Запечена свинина в фользі Новорічний настрій

Запечена свинина в фользі Новорічний настрій – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Свиняча шийка – 1,2 кг
Мандарини – 6-8 шт.
Часник – 4 зубчики
Сіль – за смаком
Суміш перців – 0,5 – 1 ч. л.
Розмарин – 5-8 гілочок (5 ч. л. сухого)
Фольга –

Як приготувати Запечена свинина в фользі “Новорічний настрій”

Свиняча шийка запікається в фользі в духовці з мандаринами і розмарином.
Свіжий розмарин можна замінити сухим.
М’ясо виходить ніжним з ароматом хвойного дерева і мандаринів.
Щасливого Нового року!

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Часник почистити, натерти на дрібній тертці. Мандарини вимити, натерти на дрібній тертці. Змішати інгредієнти, додати мелений перець.

Натерти сумішшю м’ясо, посолити.

Мандарини почистити, нарізати кружечками. Викласти на деко фольгу. На фольгу викласти половину мандаринів.

На мандарини укласти свинячу шийку. Зверху викласти решту мандарини.

Викласти гілочки розмарину.

З фольги зробити бортик.

Порада: використовуючи фольгу, нагадаю одне правило. Деко застеляти блискучою стороною вгору, а м’ясо загортати блискучою – всередину, матовою назовні. Це пояснюється тим, що блискуча сторона відображає тепло, а матова притягує.

Зверху накрити другим полотном фольги, загорнути краї. Відправити в розігріту до 170 ° С духовку на 1 годину 40-50 хвилин.

До подачі на стіл дати м’ясу відпочити 10-15 хвилин. Викласти на тарілку, знявши фольгу.
Прикрасити гілочками свіжого розмарину.
Приємного вечері! І щасливого Нового року!