Рулетики з маринованою моцарелою та прошутто

Рулетики з маринованою моцарелою і прошутто – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Моцарелла – 20 шт.
Прошутто – 10 шт. (можна смужки нежирного окосту)
Зелень – 10-20 шт. (листочки базиліка, салату латук або корн)
Для маринаду: –
Часник – 2 зубчики
Перець чилі – 1 шт.
Оливкова олія – 40 мл

Як приготувати Рулетики з маринованою моцарелою та прошутто

Покроковий рецепт

Масло, часник і перець змішати.

Взяти міні моцарелу і замаринувати в приготовленої суміші (близько 30 хвилин).

Смужку прошуто (або нежирного окосту) розстелити на дошці. Викласти на нього листя зелені і по 2 кульки моцарелли.

Загорнути в рулет (можна заколоти шпажкою).

Отримані рулетики викласти на блюдо і полити маринадом.
Насолоджуйтесь!