Рулетики з баклажанів

Рулетики з баклажанів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Закуска виглядає на столі ефектно, а інгредієнти прості… До того ж дуже смачно!

Інгредієнти

баклажан – 3 шт.
помідор – 2-3 шт.
яйце куряче – 1 шт.
сирок плавлений – 1 уп.
часник – 1 зубчик
майонез – 2 ст. л.

Як приготувати Рулетики з баклажанів

Основні інгредієнти: баклажани, помідори, плавлений сир, майонез, часник. Любителі овочів оцінять цей рецепт.

Покроковий рецепт

Готуємо інгредієнти. Овочі миємо, витираємо. Відрізаємо зайве, чистимо часник.

Баклажани тонко ріжемо уздовж довгими смужками. Посипаємо сіллю, чекаємо, коли виділиться сік, потім змиваємо, витираємо серветкою.

Збиваємо яйце, трохи солимо.

Баклажани потім в яйці і смажимо на сковороді на помірному вогні в невеликій кількості соняшникової олії. Потім викладаємо на тарілку з серветкою, щоб прибрати зайве масло.

Готуємо начинку. Сирок і часник тремо на тертці, додаємо майонез, добре перемішуємо.

Ріжемо помідори довгими часточками.

Розкладаємо начинку на баклажани, кладемо скибочку помідора.

Звертаємо рулетик.

Красиво викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню. Готово! Приємного апетиту!