Кус-кус з куркою по-марокканські

Інгредієнти

Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Вершкове масло – 2 ст. л.
Куряче філе – 2 шт.
Болгарський перець – 1 шт.
Квасоля стручкова – 150 г
Морква – 2 шт.
Цибуля зелена – 4 пера
Сіль – за смаком
Кус-кус – 250 г
Вода – 250 г кус кус — 2,5 склянки

Як приготувати Кус-кус з куркою по-марокканські

Покроковий рецепт

Цибулю почистити, дрібно порізати, обсмажити на олії до прозорості. Додати куряче філе, порізане на кубики, смажити до рум’яного кольору. Додати воду, тушкувати до готовності.

Коли рідина випарується закинути моркву, перець, порізаний кубиками і стручкову квасолю. Посолити, перемішати. Смажити до готовності овочів під закритою кришкою.

Висипати кус кус, залити водою і дочекатися закипання, при цьому помішуючи. За бажанням додати зелений лук.

Після закипання вимкнути. Накрити кришкою, дати настоятися 3-5 хвилин.

Подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Тушкована капуста з мясом