Салат із запеченої буряка з кунжутом

Особливість приготування буряка для нашого салату полягає в тому, що буряк ми будемо запікати в духовці, а не варити, як звичайно. Так в ній збережеться набагато більше користі і смак буде більш насиченим.

Інгредієнти

Буряк – 400 гр
Сир – 50 гр
Насіння кунжуту – 30 гр
Часник – 1 зубчик
Масло – 20 гр оливкова або подсолничное
Сіль – 1 щіпка

Як приготувати Салат із запеченої буряка з кунжутом

Буряк-це овоч, який просто зобов’язаний бути присутніми в нашому раціоні взимку. Вона дуже багата корисними речовинами і вітамінами для організму людини.

Покроковий рецепт

Першим ділом моєму буряк, обрізаємо все зайве і загортаємо її у фольгу для запікання. Ставимо в розігріту духовку на годину-півтори.

В цей час готуємо інші ингридеенты. Тремо на тертці сир, чистимо часник, відміряємо 30 гр насіння кунжуту.

Після того, як буряк приготувалася і охолола нарізаємо її тоненькими скибочками (можна з допомогою для чищення овочів)

Додаємо інші інгредієнти і перемішуємо.

Заправляємо олією і салат готовий!

Дивіться також:  Освіжаючий кавовий щербет з коньяком