Печінка виходить дуже смачна, з багатим і різноманітним смаком. Хрустка скоринка надає печінки родзинку.
Інгредієнти
Печінка куряча – 600 гр. | |
Борошно – 5 столових ложок | |
Масло рослинне – 2-4 столові ложки | |
Корінь імбиру – 70 гр. | |
Насіння пажитника – 1/2 їдальні ложки | |
Чорний кмин – 1 чайна ложка | |
Чікен масала – 1/2 їдальні ложки | |
Куркума – 1,5 столові ложки | |
Гарам масала – 1/2 їдальні ложки | |
Кориця мелена – 1/2 чайної ложки | |
Зіра – 1 столова ложка | |
Коріандр мелений – 1,5 столової ложки | |
Кардамон зелений – 7-9 шт. | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Печінка смажена куряча
Сторінка: 1 2