Помідори, фаршировані грибами і кольрабі

Помідори, фаршировані грибами і кольрабі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Фаршировані помідори

Інгредієнти

Помідори – 6 шт.
Гриби – лисички – 200 г
Кольрабі – 1 /2 шт.
Морква – 1 /2 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Зелень – за смаком
Сіль – за смаком
Майонез – за смаком

Як приготувати Помідори, фаршировані грибами і кольрабі

Покроковий рецепт

Помідори вимити, зрізати верхівку, ложкою акуратно вийняти м’якоть. (М’якоть я використовувала в подальшому для приготування лазаньї).

Гриби (в моєму випадку це лисички) помити, порізати кубиками. Кольрабі і моркву очистити від шкірки, нарізати дрібними кубиками. Цибулю нашаткувати. Всі інгредієнти обсмажувати 10-15 хвилин. Посолити, додати зелень.

Помідори нафарширувати начинкою.

Зверху додати зовсім трохи майонезу. Накрити помідорної кришкою. Поставити запікатися в духовку, розігріту до 200 С до готовності помідор (хвилин 20-30).

Подавати до столу як закуску або як основне блюдо. Приємного апетиту!